Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Nei!     RetroBlogg     Kommunevalget 2003 »
16. September 2003  
Valg 2003

Trykk for større bildeSå er valget over for denne gangen og alle partiledere stråler om kapp med hverandre. (Ihvertfall i de partiene som betyr noe i dette landet.) KrF er den store taperen og SV og Frp er de store vinnerne på landsbasis og det er vel ikke til å unngå at vi vil få se Hagens sleske glis og høre fru Halvorsens nasale lyder i lang tid framover.

Vi som denne gangen måtte stemme på Frogner Seniorsenter, får trøste oss med at uansett hvilket parti vi stemte på så har Høyre fått mer enn halvparten av stemmene i denne valgkretsen. Pussig, ikke sant?

Nåvel, vi slipper ihvertfall alle løgnere og falske løfter i et par års tid, men ikke glem at det kun er to år til stortingsvalget!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Valg 2003' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen