Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Forskjellsbehandling?     RetroBlogg     Vi er tilbake! »
15. Mars 2005  
Rettferdig?

"Med hårfin margin har Høyesterett besluttet å utvise Phi Hung Tran på livstid. Tran må nå leve i Vietnam, der han ikke har vært siden foreldrene gjorde ham til båtlyktning i 1986." skriver Aftenposten i dag.

Man kan selvfølgelig mene hva man vil om kriminelle innvandrere og andre, men denne saken er svært spesiell. La gå at han har utført en avskyelig handling. La gå at han fortjener lang straff for det. Men den ble utført for 10 år siden og etter 16 år i Norge, med foreldre, søsken og øvrig familie som er blitt norske statsborgere synes utvisning fra Norge på livstid ikke å være løsningen. Det utføres like bestialske handlinger av andre utlendinger som ikke kan sendes hjem fordi da kan de risikere, etter norske myndigheters syn, altfor streng straff.

Og hva er da dette?Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Rettferdig?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen