Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Ny stemor     RetroBlogg     De viktigste feil i web design »
12. Mars 2005  
Tilværelsens uutholdelige kjedsommelighet

Jeg sitter på Skøyen og venter på at noe skal skje, mens mine kolleger jobber for harde livet i Nydalen. Her har jeg sittet siden kl. 22:00, fredag 11. og skal være tilstede fram til 08:00 lørdag morgen. Det er forsåvidt meget bra at det ikke hender noe. Det er bare det at det er så ulidelig kjedelig. Å se maling tørke må fortone seg som sinnsykt aktivt. Så hva passer da bedre enn å surfe litt rundt på nettet innimellom og se om det kan finnes noe av interesse å formidle der.

Nattens topp-nyhet på de store avisenes nettsider er dette som Nettavisen skal få lov å formidle. Oj, oj, så leit!

Hvorfor folk som aldri går i kirken og aldri bryr seg om kirkelige saker er så forbasket opptatt av en biskoputnevnelse, er uforståelig. Det er jo snart ingen som går i kirken lenger allikevel, så om de er det ene eller andre spiller vel ikke noe rolle? Den latterlige motstanden det kirkelige miljøet har mot homofili (eller er det noe annet som jeg har gått glipp av?) er jo så gammeldags at det faller på sin egen urimelighet. Men hvis du gidder å engasjere deg i dette, kan du lese hva Oslos nye biskop mener om dette i Aftenposten.

Mer interessant er historien bak dette utsagnet:

"You stupid bastards! I've been trying to set this up for months! And now you've ruined it, just when it was getting interesting!"

En glad-melding fra VG: "Øl-prisene går ned igjen"!

Forfatter og formidler (han kaller seg det) Eirik Newth har en forkjærlighet for leseplater (og andre elektriske/elektroniske hjelpemidler).

Det er mange som tror det er liv ute i verdensrommet, men det vel bare denne web-siten som selger telefonsamtaler til utenomjordiske vesener. Men siten er fikst designet.

Personlig [03:05]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Tilværelsens uutholdelige kjedsommelighet' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen