Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Vi er tilbake!     RetroBlogg     Don't panic! »
22. April 2005  
Slett ledelse

Det er lett å være etterpåklok, særlig etterpå!

Men Reinås rapporten etter tsunami katastrofen i Thailand viser uten tvil at den politiske ledelsen ved utenriksminister Petersen og statsminister Bondevik ikke har de nødvendige egenskaper som kreves i de øverste politiske stillingene i landet vårt. Og UD har fått så hatten passer for sin opptreden eller mangel på den etter katastrofen. Om denne mangel på ledelse, initiativ og handlingskraft i en krisesituasjon hadde skjedd i en privat bedrift, hadde de nok ikke sittet lenge i jobbene sine. Men i politikken verner man hverandre og trygt sitter de. Og utenriksråd Lindstrrøm er på toppen av det hele blitt utnevnt til ambassadør i London!

Slik skaffer man seg tillit hos velgerne i et valgår!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Slett ledelse' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen