Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Rathergood.com     RetroBlogg     At det går an! »
21. Juni 2005  
Rundt og rundt

Rotary-0.jpegDet er utrolig hvor vi lengter tilbake tilbake til fortiden. Dette gjenspeiler seg i ofte i at klærne vi syntes var helt Harry i går, i dag plutselig er moderne igjen. Og hvem har ikke en gang sagt at "det var bedre før"?

Men at dette var noe å lengte tilbake til var jeg ikke klar over. Det er faktisk noen som har laget en mobiltelefon med gammelt utseende, gammel ringelyd og snurreskive! Og ikke nok med det: De bygger faktisk om en gammel telefon og gir den ny innmat før de selger den videre. Og prisen er oppgitt til $399. Dette blir vanligvis (etter omregning fra dollarprisen i USA, med moms og toll og frakt og gudvethva de plusser på, ti ganger så mye i kroner når det lander her.

Så får vi vel se om det blir en schläger her hjemme! (Det finnes sikkert ekte gammeldagse telefoner å få kjøpt for de som fremdeles har fastlinje.)

Duppeditter [03:15]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Rundt og rundt' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen