Dette er arkiverte innlegg  sortert p堫ategori

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


Alle innlegg i kategorien "Duppeditter" 
23. Februar 2006  
Endelig!

iskremholder.jpgDet var sannelig på tide at vi fikk denne motoriserte iskremholderen for oss med tunger som nesten ikke orker å slikke isen. Reklamen sier: "Aldri mer slikking rundt kantene på en iskrem som drypper". En mer nyttig pryl er ikke blitt lansert på lenge. Hvor? I USA selvfølgelig.


21. Juni 2005  
Rundt og rundt

Rotary-0.jpegDet er utrolig hvor vi lengter tilbake tilbake til fortiden. Dette gjenspeiler seg i ofte i at klærne vi syntes var helt Harry i går, i dag plutselig er moderne igjen. Og hvem har ikke en gang sagt at "det var bedre før"?

Men at dette var noe å lengte tilbake til var jeg ikke klar over. Det er faktisk noen som har laget en mobiltelefon med gammelt utseende, gammel ringelyd og snurreskive! Og ikke nok med det: De bygger faktisk om en gammel telefon og gir den ny innmat før de selger den videre. Og prisen er oppgitt til $399. Dette blir vanligvis (etter omregning fra dollarprisen i USA, med moms og toll og frakt og gudvethva de plusser på, ti ganger så mye i kroner når det lander her.

Så får vi vel se om det blir en schläger her hjemme! (Det finnes sikkert ekte gammeldagse telefoner å få kjøpt for de som fremdeles har fastlinje.)© 2000 - 2017 Kjell Arnesen