Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Den tredje verden?     RetroBlogg     Lufta er for alle? »
6. September 2005  
Dagen i dag

Det er jo svært spesielt at en mann som Mullah Krekar går rundt i Norge og truer oss med at dersom vi opprettholder utvisningsvedtaket og sender ham til Irak, skal han reagere.

Jeg har tiltro til Allah. Jeg forsvarer mine rettigheter i deres rettssal slik det vestlige menneske forsvarer sine rettigheter. Jeg er tålmodig slik de er tålmodige. men hvis min tålmodighet tar slutt, vil jeg reagere slik orientaleren reagerer.

Hvordan han vil reagere, vil han ikke svare på.

Og Oslo-biskop Ole Christian Kvarme er klaget inn til Arbeidstilsynet for å ha bedt menighetene om å la være å ansette samboende, homofile prester.

Boka «Smarte skurker, grådige gubber» lanseres i dag. Boka, som er skrevet av journalist Bjørn Olav Jahr, kommer med en rekke nye avsløringer om det ville livet Finance Credit-gründerne Stensrud og Kristoffersen levde i sine storhetsdager. Les bare hva Dagbladet siterer fra boka:

En av episodene som beskrives i boka, er et seminar i København hvor 11 mannlige ledere spiste middag på det eksklusive St. Giles Kloster og drakk vin til 18.000 kroner flaska.

Etter middagen hadde Kristoffersen bestilt 13 damer, tre dobbeltsenger og et konferanserom på SAS-hotellet.

Og hva var vel mer naturlig enn å låne bort kredittkortet til en av de smukke pigerne etter ballet – tross alt, rimelig utslitte hadde de alle vært. At denne ekstratilliten hadde kostet dem litt ekstra fikk så være.

Denne måneden er det 150 år siden Morgan Kane ble født!

Kommentar [12:55]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Dagen i dag' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen