Dette er arkiverte innlegg  sortert p堫ategori

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


Alle innlegg i kategorien "Kommentar" 
6. September 2005  
Dagen i dag

Det er jo svært spesielt at en mann som Mullah Krekar går rundt i Norge og truer oss med at dersom vi opprettholder utvisningsvedtaket og sender ham til Irak, skal han reagere.

Jeg har tiltro til Allah. Jeg forsvarer mine rettigheter i deres rettssal slik det vestlige menneske forsvarer sine rettigheter. Jeg er tålmodig slik de er tålmodige. men hvis min tålmodighet tar slutt, vil jeg reagere slik orientaleren reagerer.

Hvordan han vil reagere, vil han ikke svare på.

Og Oslo-biskop Ole Christian Kvarme er klaget inn til Arbeidstilsynet for å ha bedt menighetene om å la være å ansette samboende, homofile prester.

Boka «Smarte skurker, grådige gubber» lanseres i dag. Boka, som er skrevet av journalist Bjørn Olav Jahr, kommer med en rekke nye avsløringer om det ville livet Finance Credit-gründerne Stensrud og Kristoffersen levde i sine storhetsdager. Les bare hva Dagbladet siterer fra boka:

En av episodene som beskrives i boka, er et seminar i København hvor 11 mannlige ledere spiste middag på det eksklusive St. Giles Kloster og drakk vin til 18.000 kroner flaska.

Etter middagen hadde Kristoffersen bestilt 13 damer, tre dobbeltsenger og et konferanserom på SAS-hotellet.

Og hva var vel mer naturlig enn å låne bort kredittkortet til en av de smukke pigerne etter ballet – tross alt, rimelig utslitte hadde de alle vært. At denne ekstratilliten hadde kostet dem litt ekstra fikk så være.

Denne måneden er det 150 år siden Morgan Kane ble født!

Kommentar [12:55]   TrackBack (0)


divider

7. Mars 2005  
Viderverdigheter

Det var vel ikke annet å vente enn at det ville bråk av artikkelen til redaktør Morten M. Løberg i fotografi.no som jeg skrev om i går. Dette blir vel en liten føljetong fram til påske? Les hva Dagbladet og Nettavisen skriver om dette i dag. Stå på, Morten! Du kan ikke gi deg nå!

Dagbladet ble også lurt trill rundt i går da en Aftenposten-selger hevdet at han hadde funnet den berømte"rosinen i pølsa"! Det var selvsagt bare bøff, ?men Dagbladet gikk i med begge beina. 1 - 0 til Aftenposten!

Jeg visste ikke at det fremdeles fantes så sterke fordommer mot homofile som det tydeligvis gjør i vårt naboland. Les om de to lesbiske jentene som ikke fikk danse med hverandre på skoleballet og hvor engstelig læreren deres var for at foreldrene til noen av elevene skulle få hjerteinfarkt av det. Dette er Sverige anno 2005! ("Jag er inte sjuk, jag er bara ......!")

Kommentar [12:48]   TrackBack (0)


divider

29. April 2002  
Smått og stort fra nær og fjern

Svin!

Det er med sorg og sinne i hjertet vi leser om denne mannen som var en av våre kultfigurer i 70-årene og som viser seg å være en simpel overgriper av verste slag

Se planetene - 100 år til neste gang

Fem planeter på rekke og rad: Nå kan du se alle våre mest kjente planeter, Jupiter, Saturn, Mars, Venus og Merkur, på kveldshimmelen.

Om og om og om igjen!

Hvis du trodde at de høye herrer i Hollywood var et oppkomme av kreativitet, må du tro om igjen! De har lært av TV-produsentenes såpeoperaer og koker suppe på den samme spikeren som lagde god suppe sist.

I stedetfor å lage noe nytt, fortsetter de i de samme gamle sporene og lager oppfølgere til suksessene sine. Les her om hvilke oppfølgere du kan vente deg fra den kanten i den nærmeste tiden!

Kommentar [12:22]   


divider

29. Mars 2002  
Heis til himmelen?

Husker du Arthur Clarkes sci fi roman "The Fountains of Paradise" fra slutten av 1970 årene eller Kim Stanley-Robinsons "Red Mars" om en heis opp fra henholdsvis jordens og Mars' overflate og ut i verdensrommet?

Ikke det?

Det amerikanske nettstedet "space.com" har en artikkel om hvordan nettopp dette kan gjennomføres. Og igjen ser det ut til at science fiction forfatterene enda en gang har klart å forutsi den tekniske fremtiden.

Selv om det fremdeles er langt fram, er det slett ingen umulighet som denne artikkelen viser.

Kommentar [13:22]   


divider

21. Mars 2002  
Jeg skulle ikke, men...

Vår Konges kommende svigersønn er blitt intervjuet av Ekstrabladet i Danmark. Jeg kunne selvsagt ikke la være å ta et av hans utsagn med her. Journalisten beskriver hr. Behns "bok" (jo, han har bare skrevet en) slik:

De 15 korte novellene handler blant annet om biljardhaier, hooligans, "tømmerhogger-stunt", kokain i lange baner, prostituerte og rask trøstesløs sex. De er ikke blottet for verdier, men det hviler noe illusjonsløst over det hele.

Les så hva hr. Behn selv mener om det:

- Helt klart. Men jeg har interessert meg for instinkt-livet. Og det har tatt lang tid å lære å koke det ned til hva det er. Det er jo klassisk å prøve å imponere folk med lange, briljante og gymnastiske setninger. Jeg har gjort det omvendt. Fjernet alle fremmedord forå få frem til den urkraften som ligger i at språket står rent og klart. Så jo, illusjonsløst . . men også på en måte nostalgisk . . . et ekko av noen verdier som engang var. Det med at man skal dø med støvlene på ler Ari Behn.

Det er'ke småtteri gitt!! Å ta seg selv høytidelig er brakt til et nytt nivå! Makan!! Her skal vi få det mye moro framover.

Les hele artikkelen her!

Kommentar [10:57]   


divider

4. Mars 2002  
Neimen, så fint a' gitt!

Kronsprinsparet reiser til London! Antakelig blir det for mye "Se og Hør" tilstander for dem her hjemme!

I følge denne artikkelen skal de "studere", men vår (tidligere) utagerende kronprinsesse vet ikke hva hun skal studere (Hun er jo bare 28 år)

Så mitt forslag er at de begge kan studere på om de skal bli der for godt!!!

Kommentar [17:52]   


divider

13. Februar 2002  
Monarkiet, del 1

I går sa jeg at det beste var å lene seg tilbake å se på at monarkiet ødelegger seg selv. Dette er vel også et godt innlegg i denne debatten!

Kommentar [11:17]   


divider

12. Februar 2002  
So What?

Etter at den "utagerende" (hva i all verden er det for noe?) unge kvinnen ble gift med kronprinsen, har hun tydeligvis blitt for fin til å snakke med sin far! Kanskje han ikke passer inn i hennes nye image, men han fikk jo lov å være med i bryllupet! Og han er jo bestefar! Istedet for å la den lille soppen omgås de "fine", burde han kanskje omgås med sin bestefar! Kanskje han etterpå kunne lære moren å ikke være så fisefin!

Les hva herr Høyem sier om dette til VG her.

Nei, det kongehuset vi har nå klarer sikkert å avskaffe seg selv. Vi bare lener oss tilbake og ser på at de gjør seg selv så alminnelige at selv de gamle tantene som vil ha dem der mister troen på dem!

Republikk i Norge i 2013!!!

Kommentar [12:32]   


divider

11. Februar 2002  
Provinsiell lapskaus

Jeg kan ikke unngå å være enig med den tyske forfatteren Hans Magnus Enzenberger når hhan skriver om norsk presses utenriksdekning:

"De europeiske avisene er åpenbart kommet til den innsikt at verden utenfor er større enn deres eget land. Derfor står utenlandsnyhetene alltid på de første sidene. Med sin nasjonale navlebeskuelse inntar de norske mediene en besynderlig outsiderposisjon".

Kommentar [10:07]   


divider

21. Januar 2002  
Javel?

Selv sagt må fattigdommen i Norge avskaffes! Men hvorfor i all verden må Jens Stoltenberg vente til han er ute av regjeringskontorene med å foreslå det? Og det er vel like greit å sette ned en komite eller kommisjon som gjør det, for da blir det helt sikkert ikke noe av. Og Jens, mens du er igang, ta like godt å avskaff sult og krig i verden ellers også!

Kommentar [13:32]   


divider


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen