Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Innstramning av TT-kjøring     RetroBlogg     Operert IV »
21. Mars 2002  
Jeg skulle ikke, men...

Vår Konges kommende svigersønn er blitt intervjuet av Ekstrabladet i Danmark. Jeg kunne selvsagt ikke la være å ta et av hans utsagn med her. Journalisten beskriver hr. Behns "bok" (jo, han har bare skrevet en) slik:

De 15 korte novellene handler blant annet om biljardhaier, hooligans, "tømmerhogger-stunt", kokain i lange baner, prostituerte og rask trøstesløs sex. De er ikke blottet for verdier, men det hviler noe illusjonsløst over det hele.

Les så hva hr. Behn selv mener om det:

- Helt klart. Men jeg har interessert meg for instinkt-livet. Og det har tatt lang tid å lære å koke det ned til hva det er. Det er jo klassisk å prøve å imponere folk med lange, briljante og gymnastiske setninger. Jeg har gjort det omvendt. Fjernet alle fremmedord forå få frem til den urkraften som ligger i at språket står rent og klart. Så jo, illusjonsløst . . men også på en måte nostalgisk . . . et ekko av noen verdier som engang var. Det med at man skal dø med støvlene på ler Ari Behn.

Det er'ke småtteri gitt!! Å ta seg selv høytidelig er brakt til et nytt nivå! Makan!! Her skal vi få det mye moro framover.

Les hele artikkelen her!

Kommentar [10:57]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Jeg skulle ikke, men...' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen