Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Überseksuell - den nye trenden     RetroBlogg     Retrospekt er 5 år! »
25. September 2005  
Endelig, etter 12 år!

katebush.jpgJeg trodde faktisk at Kate Bush hadde gitt opp musikken, men tidligere i år har det vært rykter om at hun skulle gi ut en ny plate i år. Og nå er det ikke bare offisielt, datoene er fastsatt og nettstedet "Kate Bush News" følger opp med informasjon om den platen "Aerial". De skriver:

Kate's new album AERIAL will be released on November 7th. Kate's new single KING OF THE MOUNTAIN is out on October 24th. The single will get it's world premiere on BBC Radio 2 on Wed 21st Sept between 9.30am and 10.30am. Kate had annnounced in December 2004 that the album was almost finished and would be out in 2005: "we'll let you know when". She said: "I'm so pleased with everyone's work on this record. There are some lovely performances and I hope you will all feel it's been worth the wait. aerial.jpg
Bertie keeps me very busy, he is so much fun". Known contributors to the new album include Mick Karn (he says he played bass on a track called 'How To Be Invisible'), drummer Stuart Elliott and jazz percussionist Peter Erskine. The late Michael Kamen wrote the string arrangements for two tracks which will appear on the new album - she recorded what she has described as "some beautiful orchestral movements" with him and the London Metropolitan Orchestra at Abbey Road in October 2003. Chris Hall has played accordion on one track. Classical musicians Emma Murphy and Susanna Pell have also recorded for the album. Del Palmer is said to be engineering. Kate had her new recording studio serviced and upgraded and started recording in late 1999.

Og det er laget en flash-site med en smakebit av hennes single "King of the Mountain". Det høres lovende ut! Det er også noen gjemte "goodies" der. Før cursor over bildet og se hva som skjer.

Musikk [08:53]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Endelig, etter 12 år!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen