Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Mangler     RetroBlogg     Ny småbil? »
24. Oktober 2005  
En merkelig verden

TV-aksjonen "Drømmefanger" har klart å samle inn over 137 millioner for å bekjempe vold mot kvinner i den fattige delen av verden. (Hvilket burde være store deler av den). Nordmenns giverglede er stor ved slike anledninger, men gigantiske satsninger som denne tar dessverre oppmerksomheten vekk fra andre, kanskje viktigere innsamlinger, som å bekjempe sultkatastrofer i Afrika. Nordmenn blir fort trette av å gi til for mange og de som ikke roper høyt nok får ikke den nødvendige hjelpen. Vi får håpe at vår bistandsminister er oppgaven voksen og sørger for at også disse får det som er nødvendig over statsbudsjettet. Der fjases det bort så mye allikevel.

Ellers er det underlig verden vi lever i. På NRKs nettside kan vi lese:

Klokken åtte lørdag kveld kunne både pipene og organist Michael Servant ta en pust i bakken. Da hadde de holdt det gående i 33 timer og 15 minutter, og dermed satt ny verdensrekord, i Berg kirke i Halden.
Noen har altså ikke annet å bestille enn å sitte på rompa å spille igjennom alle salmene i salmeboka mens verden rundt oss går sin skjeve gang.

Det er nok en orkan på vei vei mot USA etter å ha ødelagt deler av Mexico. Denne gangen er det "Wilma" som dundrer løs mot en kyst hvor folk er blitt leie av alle stormvarsler. De gidder ikke evakuere, selv om eksperter sier at det kan komme en 5 meter høy flodbølge i forkant av stormen.

I dagbladet kan vi lese at 45% av irakerne støtter selvmordsaksjoner. (Vi får håpe at ikke alle gjør det også!) Fugleinfluensaen henger som en mørk sky over Europa og siste nytt er at man undersøker døde fugler i Kristiansand med frykt for at de kan ha dødd av influensaen.

Og flyet som styrtet i Nigeria med 117 passasjerer ombord er borte fra førstesiden på alle nettaviser, overtatt av at Ulrika (hvem f..n det nå er) skilles!? Dessuten er Homer Simpson kåret til tiårets filosof!

I sannhet en merkelig verden....



Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'En merkelig verden' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen