Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør     RetroBlogg     Rundt og rundt og rundt og .... »
16. November 2005  
Løgn og bedrag!

Før valget var AP, SV og SP skjønt enige om at satsen for tollfri import (kr. 200,-) var altfor lav. Og hvis de kom i regjering skulle de heve denne til kr. 1.000,-. Og hva har skjedd? Ingenting! Ikke en jæ..a ting. Og i tilfelle de skulle komme på bedre tanker, sier finansdepartementets talsmann ifølge Dagbladet:

En endring vil ha en stor betydning for de norske næringdrivende og et slikt forslag må uansett sendes på en bred høring, sa informasjonsrådgiver Frank Vatne i Finansdepartementet til Dagbladet.no etter at budsjettet var lagt fram.
Bla, bla, bla....! Har du hørt makan til sludder? Jeg blir så inderlig forbanna på byråkratene som alltid skal stikke kjepper i hjulene for det som smaker av lettelser. De må da for f..n ha annet å gjøre i finansdepartementet?

Forbrukerrådet har også reagert og minner finansministeren på løftene regjeringspartiene ga før valget. La oss krysse fingrene og håpe. Men det er lett å love i valgkampen, men tydeligvis svært vanskelig og holde løftene. (Som om det var noe nytt!) Juksemakere! Løgnere! Bedragere!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Løgn og bedrag!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen