Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Så er den nye regjeringen igang!     RetroBlogg     Kjempemaneter ødelegger fisket i Asia »
2. Desember 2005  
Men hvorfor?

Forfatter eller ikke....Det å ha suksess er ingen spøk! Og J.K.Rowlings Harry Potter er vel tidenes største bok- og film-suksess. Derfor er det kanskje ikke rart at det oppstår en del myter omkring henne og hennes forfattersakp. Og nå har ryktene begynt å surre om at hun kanskje ikke er forfatteren, men en godt betalt skuespiller som fungerer som et levende pseudonym for en annen. Les hva filmregissøren Nina F. Grünfeldt skriver i Aftenposten:

Jeg må kanskje være både paranoid og konspiratorisk anlagt, men jeg kan ikke fri meg fra å tenke at J.K. Rowling er et pseudonym på lik linje med Carolyn Keene. At bak J.K. Rowling står et gigantisk konsern ved navnene Bloomsbury publishing plc. og Warner Bros i spissen
Paranoid? Helt klart. Konspiratorisk? Hvorfor i all verden skulle noen finne på noe slikt?

Det er lansert mange myter om J.K.Rowlings forfatterskap, men på hennes eget nettsted (som forresten er en meget bra flash site) tar hun livet av de fleste.

Media [11:39]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Men hvorfor?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen