Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Endelig!     RetroBlogg     Busy,busy! »
24. Februar 2006  
Fransk kur mot bakrus

I Frankrike kan festløver benytte seg av vidundermiddelet «Security Feel Better», som hindrer fyllesyke og forbrenner alkoholen opptil seks ganger fortere enn normalt.

Middelet er laget av en «hemmelig» oppskrift, basert på planteekstrakter. Anbefalt bruk er før, under og etter et realt sjøslag, skriver avisen The Daily Telegraph.

Om det er noen bivirkninger skriver avisen ingenting om, men produsenten PPN presiserer at middelet ikke hjelper på skadevirkningene av overdreven alkoholbruk, og at det ikke er en oppfordring til å drikke så masse som mulig.

Likevel er selskapet i ferd med å promotere produktet, og sier i reklamemateriellet at du ikke behøver å vente like lenge som vanlig med å sette deg bak rattet etter å ha drukket.

Både i Frankrike og Storbritannia vekker produktet reaksjoner fra helsemyndigheter og diverse organisasjoner, som stiller seg kritisk til at forbrukere blir oppfordret til å drikke mest mulig alkohol.

I en av testene som PPN selv har gjennomført, reduserte en mann som hadde inntatt en flaske vin og en skarp drink alkoholmengden i kroppen med 100 milligram etter at «Security Fell Better» hadde virket i 40 minutter.

En fransk domstol har bestemt at middelet kan selges lovlig, så lenge reklamemateriell ikke bærer lovnader om lavere promille med tanke på promillekontroller.

Via Nettavisen.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Fransk kur mot bakrus' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen