Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Gratulerer med dagen!     RetroBlogg     På flyttefot »
20. Mars 2006  
Kjøttdeig farsen II

Også var det på'n igjen. Det var visst ikke kjøttdeig som var synderen allikevel, men noe helt annet. Nemlig spekepølser! Mattilsynet finner stadig nye "spor" etter E-coli bakterien. Men er det så sikkert at det er den? Husk, den er veldig liten......

Les hva siste.no skriver i dag:

Mattilsynet forbød mandag ytterligere salg av Gilde Birkebeiner Fjellmorr, Gilde Birkebeiner Sognemorr og Gilde Haugpølse. Samtidig ber Mattilsynet folk som har de aktuelle produktene liggende hjemme om å ikke spise disse.

Spekepølsene, som kommer ferdig oppskåret, blir produsert av selskapet Terina i Sogndal og er høyst sannsynlig kilden til utbruddet av E. coli O103. Barna som er blitt syke har i hovedsak det felles at de har spist av disse produktene, opplyser Mattilsynet.

Og de fortsetter:

Tidligere har Mattilsynet pekt ut Gildes kjøttdeig fra Gilde-slakteriet på Rudshøgda som kilde til utbruddet. Siden det ikke er funnet spor etter forurensning i Gildes prøver, åpner Mattilsynet nå for at bakterien kan stamme fra andre produkter.
Så hva gjør jeg med kjøttdeigen fra Gilde jeg har i fryser'n? Lar jeg den ligge til den blir helt friskmeldt eller tar jeg sjansen?

Dette er ikke siste kapitlet i denne saken. Følg med, følg med!

Mat og Drikke [01:51]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Kjøttdeig farsen II' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen