Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Noen har alltid flaks!     RetroBlogg     Gratulerer med dagen! »
13. Mars 2006  
Kjøttdeig farsen! (sic.)

Hva er det som foregår rundt kjøttdeigen fra Gilde? Ikke finner Gilde noen bakterier og ikke finner Mattilsynet noen. Nå har de vært innom hver eneste pakke som er solgt og lett etter den beryktede e-coli bakterien. (Men ikke min kjøttdeig! Den ligger i fryser'n ennå!). Og den lille fireåringen som så tragisk døde av e-coli bakterien, døde visst ikke av den likevel! Jeg har faktisk lurt på om foreldrene ga barnet rå kjøttdeig? For hvis kjøttdeigen var stekt eller kokt skulle jo bakteriene vært døde og maktesløse.

Gilde finner ingen bakterier og Mattilsynet finner ingen bakterier. Og nå har visst et privat laboratorium "muligens" funnet bakterien i kjøttdeig fra Lidl! Eller prøver de bare å skryte? Og Lidl har fått den fra Gilde som tilsynelatende forsyner hele Østlandet med kjøttdeig. Så nå er det på'n igjen.

Jeg lurer på om de vet hvor vanskelig det er å finne bakterier? De er så veldig små.....

Og du, nå er det farlig Radon i skolene også! Følg med!

Mat og Drikke [09:39]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Kjøttdeig farsen! (sic.)' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen