Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Pølsedrap     RetroBlogg     Problemer »
10. Juni 2006  
Tilbake igjen!

Forrige helg fikk jeg en melding fra brannmur-programmet på PC'en min at det var kommet en ny versjon og vil jeg oppdatere nå? OK, jeg satte igang og det gikk greit. Men umiddelbart fikk jeg samme melding igjen, denne gangen med en enda nyere versjon. Og jeg svarte OK, jeg oppdaterer med denne også.

Men halvveis ut i oppdateringen stoppet det opp og jeg fikk en melding om at det var trøbbel med XP og oppdateringen måtte avsluttes! Og det var det! Jeg forsøkte flere ganger å få det til, men uten hell. Og da jeg forsøkte å gå ut på internett, gikk dette ikke.

Jeg var isolert fra omverdenen!

Etter flere forsøk på å komme på nettet måtte jeg til slutt bite i det sure eplet og kontakte ekspertisen. Per på jobben lyttet rolig på min tragiske historie og sa følgende: "Det er sikkert noe i "Registry" som refererer til brannmur-programmet og siden det ikke er installert, feiler det når PC'en prøver å gå på internett via en ikke-eksisterende brannmur! Last ned og lag en CD med brannmur-programmet på jobben (fy og fy!) og forsøk å installere den på nytt fra CD'en. Dersom det ikke virker, kjør en RegClean jobb og prøv på nytt".

Jeg gjorde som Per sa og etter å installert brannmur-programmet fra CD'en, suste jeg uten problemer rett ut i cyberspace.

Takk for rådet, Per - I'm back!

Software [00:00]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Tilbake igjen!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen