Dette er arkiverte innlegg  sortert p堫ategori

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


Alle innlegg i kategorien "Software" 
10. Juni 2006  
Tilbake igjen!

Forrige helg fikk jeg en melding fra brannmur-programmet på PC'en min at det var kommet en ny versjon og vil jeg oppdatere nå? OK, jeg satte igang og det gikk greit. Men umiddelbart fikk jeg samme melding igjen, denne gangen med en enda nyere versjon. Og jeg svarte OK, jeg oppdaterer med denne også.

Men halvveis ut i oppdateringen stoppet det opp og jeg fikk en melding om at det var trøbbel med XP og oppdateringen måtte avsluttes! Og det var det! Jeg forsøkte flere ganger å få det til, men uten hell. Og da jeg forsøkte å gå ut på internett, gikk dette ikke.

Jeg var isolert fra omverdenen!

Etter flere forsøk på å komme på nettet måtte jeg til slutt bite i det sure eplet og kontakte ekspertisen. Per på jobben lyttet rolig på min tragiske historie og sa følgende: "Det er sikkert noe i "Registry" som refererer til brannmur-programmet og siden det ikke er installert, feiler det når PC'en prøver å gå på internett via en ikke-eksisterende brannmur! Last ned og lag en CD med brannmur-programmet på jobben (fy og fy!) og forsøk å installere den på nytt fra CD'en. Dersom det ikke virker, kjør en RegClean jobb og prøv på nytt".

Jeg gjorde som Per sa og etter å installert brannmur-programmet fra CD'en, suste jeg uten problemer rett ut i cyberspace.

Takk for rådet, Per - I'm back!

Software [00:00]   TrackBack (0)


divider

24. November 2004  
Ministry to end Microsoft standard

Norway's new Ministry of Modernization wants to end dependency on Microsoft products for those wishing to read documents produced by public administration.

Minister of Modernization Morten Andreas Meyer wants a more democratic IT (Information Technology) policy that allows public Internet services to be accessible to all, regardless of their operating system or software, Norwegian Broadcasting (NRK) reports.

Meyer promised that users can expect equal treatment in the future from public administrations and services based on open standards.

"If a document from a public department is only available in Microsoft's .doc, that is, Word format, then users without Microsoft's office suite will not have access to the document," said Kristine Hafskjold, project leader in the Technology Council.

Via Aftenposten News in English.

Software [23:32]   TrackBack (0)


divider

21. Februar 2003  
Nå vet vi hvorfor!

Hvis du har hatt problemer med Microsofts software og deres arrogante måte og håndtere forespøesler på, så kan oppsummeringen av det tyske magasinet FOCUS' intevju med Bill gates fra 1995 kanskje gi deg svaret på hvorfor det er slik! Her er hovedpunktene fra intevjuet.

Bug reports are statistically, therefore actually, unimportant;

If you want a bug fixed, you are (by definition) in the minority;

Microsoft doesn't care about bugs because bug fixes are not a significant source of revenue;

If you think you found a bug, it really only means you're incompetent;

Anyway, people only complain about bugs to show how cool they are, not because bugs cause any real problems.

Les hele intevjuet her.

Software [11:14]   


divider

11. Februar 2003  
Pass på=

Du har kanskje lurt på hvorfor det det dukker opp så mye reklame og så mange ukjente programmer på PC'en din? Nå sist var Xupiter en plage. Denne dukket plutselig opp i browseren og tok over en rekke funksjoner. Og så var det nesten umulig å bli kvitt den igjen.

Nå gjorde den ingen skade, men irriterende var det. Og hvordan var den kommet dit?

{mer...}
Software [21:39]   


divider


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen