Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Umenneskelig     RetroBlogg     Husker du? »
11. Februar 2003  
Pass på=

Du har kanskje lurt på hvorfor det det dukker opp så mye reklame og så mange ukjente programmer på PC'en din? Nå sist var Xupiter en plage. Denne dukket plutselig opp i browseren og tok over en rekke funksjoner. Og så var det nesten umulig å bli kvitt den igjen.

Nå gjorde den ingen skade, men irriterende var det. Og hvordan var den kommet dit?

Når du surfer på Internett, er du ofte innom forskjellige siter. (Det er jo vitsen, det da!) Og noen av disse sitene sender over noen små programsnutter som legger seg i din maskin og begynner å virke, enten av seg selv eller bestemt av tid eller andre faktorer.

Disse snuttene behøver ikke gjøre noen skade, som oftest er det bare harmlløs reklame. Men noen gjør faktisk det. De kan også logge hvordan du bruker internett og hvilke siter du er innom. Dessuten er det utrolig irriterende!

Les mer om dette og hvordan du kan kvitte deg med dem her.

Software [21:39]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Pass på=' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen