Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Nasa vil lage en romheis     RetroBlogg     I dag er anti-DRM-dagen »
26. September 2006  
Ny tjeneste!

Det er mye spennende som skjer på internett. Web 2.0 er etterhvert blitt et slitt begrep, men kort fortalt innebærer det verdiøkende tjenester. Noen tar et allerede eksisterende konsept eller en teknologi og legger på sine egne tjenester og vips så har du noe helt nytt. Som f.eks. Google har gjort ved å ta en database med satelittbilder av jorden inn i Google Earth.

Eller som Twitter har gjort.

Den nye "dingsen" du ser på forsiden av Retrospekt er fra "Twitter". Den oppdateres via tekstmeldinger fra mobiltelefon eller på websiten deres.

Meningen er at du lager meldinger om hva du holder på med for øyeblikket, hvor du befinner deg eller noe annet du mener er av interesse å meddele. Du kan sende meldingene til dine venners eller families mobiltelefoner eller du kan la alle som måtte være interessert lese meldingene på din egen side på Twitter. Og hvis du har en egen website eller weblogg (som jeg) også der! Leketøy, javel, men det er morsomt og enkelt og det kommer sikkert flere tjenester etterhvert. (Det er jo Web 2.0 vi snakker om!)

Du kan også skaffe deg en Twitter-konto, enten ved å gå til websiten deres eller direkte fra mobilen. Bare skriv en tekstmelding "follow Kjell" og send den til +447781488126.

Og det er gratis! (Må nok betale for meldingene du sender fra mobilen din, ja.)

Retrospekt [13:46]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Ny tjeneste!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen