Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Senk farten!     RetroBlogg     Ingen do-besøk her, nei! »
29. November 2006  
Oj!

ps3.jpgOj! Fredag er det 1. desember og søndag (3.12.) er det 1. søndag i advent. Det innebærer at det ikke er fler enn 24 dager igjen til julaften! Og hvis du (som de fleste av oss) har noen som venter å få presanger på julaften, er det på tide å begynne med innkjøpene. Noen er lette å kjøpe gaver til, men det er noen som har alt (bokstavelig talt) og fremdeles venter å få en gave. Så hva kjøper man til dem? Noen tips følger:

En gave til en humanitær organisasjon eller en forening f.eks. Kreftforeningen. Pakk kvitteringen (med mottaker som avsender) pent inn og legg den under treet med navnelapp på. Både du og mottaker har støttet en god sak og ingen tør bli fornærmet av en slik gave, spesielt ikke i jula.

Bøker er alltid fine gaver. Og i år som tidligere år er det mange å velge i. Men denne gangen har vi et bar biografier som kan slå an. Hva med tidligere sta(t)sminister Kjell Magne Bondeviks egen biografi. (Litt av et ego den mannen har!) Ingen vil ha den, men hva så? Sørg for å få den signert slik at den ikke kan byttes, kanskje den blir lest da?

Bedre: Eli Hagens biografi! For en interessant reise det vil bli. Vi er jo alle svært opptatt av hennes barndom og ungdom (hvordan ble hun egentlig slik?), men aller mest vil vi lese hennes dyptpløyende karakteristikker av poltikere, journalister og annet fint folk. En sikker vinner under treet.

Ellers så fikk de ikke solgt Adolph Tidemands hovedverk «Sognebud» for 8,5 millioner kroner på auksjon i går. Så hvis du blar opp et noe større beløp, kan du sikkert overraske en av dine nærmeste til jul med noe de helt sikkert ikke har fra før.

Leica har lansert en digital utgave av sitt berømte M-serie kamera, kalt Leica M8. Dette er jo det ultimate snapshot kamera for en som har alt. Nå må du også kjøpe objektiv til, men med et greit, originalt zoom objektiv slipper du unna med i overkant av 60.000.

Har du ungdom i huset, er en Playstation 3 fra Sony tingen. Nå er den riktignok ikke lansert her i Norge ennå (ikke før i mars 2007), men er du på nett (det er du, ellers hadde du ikke lest dette) kan du stikke innom ebay. Hvis du er rask, klarer du nok å få den hjem til jul. For den nette sum av 5.200 dollar pluss toll og moms og frakt. Nok en sikker vinner!

Og mens vi er inne på gaver til ungdom. En helt klar nyttepryl er en rør-forsterker til iPod'en. (Alle mellom 12 og 35 har iPod, har de ikke?) Den er kanskje ikke det første de vil ha, men en 2 X 2 Watts forsterker til rundt 7.500 kroner er sikkert noe de ikke har!

Og til deg selv, hva med en massasje stol? Den ser ut som en vanlig lenestol, men det er ikke en hvilken som helst, nei. Det er en stol fra Keyton som gir deg Shiatsu massasje! (Hva nå det er...). Uansett. Den er din for den nette sum av 7.500 dollar. Men så gir den deg også 32 forskjellige typer av massasje på 350 forskjellige punkter. Det hadde vært noe å sovnet foran TV'en med!

Personlig [11:43]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Oj!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen