Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Alene til jul?     RetroBlogg     Ungdom har fått nok av hamburgerkjedene »
12. Desember 2006  
Nok en Quiz!

De som leser Retrospekt jevnlig, vet at jeg ikke kan motstå quiz'er. Uansett hva det dreier seg om. Denne gangen var det Dagbladet som i dag har en quiz som skal gi svar på om du tilhører kultur-eliten eller ikke. Og den måtte jeg jo ta. Og resultatet på de 15 spørsmålene ser du her:

Du tilhører definitivt ikke kultureliten, gratulerer! Du er antakelig ekte og jordnær, og kan delta i så mye organisasjonsarbeid du bare vil uten å bli mistenkt for å mele din egen kake og holde proletariatet nede.
Så nå er det fastslått.

(Og jeg som trodde........)

Underholdning [09:53]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Nok en Quiz!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen