Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Official Flickr Photographer     RetroBlogg     Leve republikken! »
22. Januar 2007  
Nye modeller?

Det har lenge versert rykter og spekulasjoner på nettet om kommende digitale speilrefleks kameraer fra Canon. Og til nærmere PMA (den store amerikanske fotomessen i begynnelsen av mars i år) vi kommer, desto sterkere og kraftigere blir ryktene. Det finnes til og med et eget forum som bare håndterer disse ryktene.

Canon lanserte i fjor høst erstatteren for (min) EOS 350D, kalt 400D. Denne økte antall pixler til 10Mpix og kom med diverse annet smått og godt, spesielt automatisk fjerning av støv fra sensoren.

Og i og med de andre modellene (EOS 1D Mk II N, EOS 1Ds Mk II, EOS 5D og EOS 30D) i følge ryktesprederne er modne for utskiftning (dvs. mer enn 18 måneder gamle!) er det ikke måte på hvordan informasjonen sprer seg. Det er nok ikke mange utenfor Canon som vet hva som kommer, men alle rykter går ut på at det lanseres flere modeller i forbindelse med PMA.

Og i dag oppdaget noen at Canon, både i Hong Kong og i England hadde lagt ut en side som bare het 40D (ryktene sier at 30D vil bli erstattet av en ny modell som kommer til å hete 40D). Sidene er nå fjernet, men du kan se en kopi av en av dem her.

Jeg trodde jo at det bare var Mac-gjengen som pleide å gå helt av hengslene i slike sammenhenger, men det er det tydeligvis ikke. Selv om lanseringene (hvis de kommer) kommer i slutten av februar/begynnelsen av mars, er det altfor lenge å vente for "entusiastene".

Hvis du skal kjøpe deg et nytt Canon EOS digitalt speilrefleks (annet enn 400D) kan det være lurt å vente litt på de nye modellene. Dersom de kommer vil sikkert også de "gamle" settes ned i pris og kanskje man kan gjøre et varp?

Foto [15:06]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Nye modeller?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen