Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Et sympatisk trekk ved Frp     RetroBlogg     Enda en test! »
2. Januar 2007  
Takk for det gamle!

Godt Nytt År!

Og takk for det gamle, vi kom igjennom 2006 også uten altfor mange skrammer og sår. I tillegg har jeg fått mitt tredje(!) barnebarn i år! Synne og Erik fikk ei jente 1. september - lille Maya. Dessuten fikk min niese, Øydis og hennes mann Dag Tore, en jente i juli. Så familien vokser!

Nå som vi går inn i et nytt år er det mange som har nyttårsforsetter. Det positive er at mange virkelig ønsker å forandre på noe, men ofte blir det nyttårs-fortsetter. Eller "Same procedure as last year".

Personlig har jeg en rekke ting jeg ønsker å endre på, men ikke nødvendigvis umiddelbart. Det holder dersom det gjennomføres i løpet av året. Og siden det bare jeg som vet hva det er, er det heller ingen som kan ta meg for brutte løfter!

Det jeg ellers håper på i løpet av dette året er at vi får mindre krig og mindre sult og at vi unngår alle naturkatastrofer. Men det er dessverre ikke opp til meg. Ellers tror jeg at jeg er rimelig sannspådd med følgende spådom:


  • I midtøsten vil det være mye uro.

  • USA kommer ikke ut av Irak eller Afghanistan.

  • Iran kommer til fortsette med atomteknologien.

  • Det kommer snø i vinter også.

  • Renta går opp.

  • Kongen abdiserer, kronprinsen vil heller fortsette å være kjendis og Norge blir republikk!

Kanskje den siste var litt vel mye å håpe på, men jeg tar den med. Det er lov å håpe....

Ellers skal jeg forsøke å bli flinkere til å poste bilder og det blir antakelig en liten ansiktsløftning på Retrospekt. Nyhetsbrevet vil bli sendt ut til famile og venner (slipper ikke unna, obligatorisk!) og andre som har satt seg opp som abonnenter. Det første går ut i slutten av uke 1 - 2007!

Det kommer også et par nye, interessante, ting på Retrospekt i første kvartal. Blant annet håper jeg å få sving på Multimediadelen. Så følg med!

Personlig [11:16]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Takk for det gamle!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen