Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Dialogens kronprins!     RetroBlogg     Bløffmakere II! »
8. Februar 2007  
Bløffmakere!

I går var den store dagen! Telenor skulle oppgradere ADSL abonnementet mitt til 16Mbits (ned)! Det er skikkelig bredt bredbånd det! Nå bor jeg litt for langt unna sentralen så de ville ikke garantere meg mer enn maks. 12Mbits, men pytt, pytt!

Så da jeg kom hjem igår, fyrte jeg opp PC'en slik den stod og oppdaget at jeg ikke hadde tilgang. Det var som det skulle, jeg hadde fått ny bruker-id, nytt passord og nytt ADSL-modem. Jeg trodde at jeg skulle kunne benytte det gamle modemet og det trådløse nettverket som før og bare skifte bruker-id og passord, men den gang ei.

På modemet så forresten alt OK ut, med unntak av at DSL-indikatoren ikke lyste. Og helt korrekt, ingen forbindelse var det. Så var det vekk med det trådløse nettverket, vekk med det gamle modemet og ny installasjon. Alt etter boka, men fremdeles ingen DSL-indikator som lyste.

Da var det bare en ting å gjøre: Bite i det sure eplet, ringe 05000 og håpe. Og vente på svar. Og vente. Og vente. Og vente....... Til slutt kom jeg endelig fram og etter å ha lagt fram ærendet mitt, ble jeg øyeblikkelig satt over til rette vedkommende (ifølge operatøren), fikk musikk i øret og ventet på svar. Og ventet. Og ventet. Og ventet.....

Og tålmodig som jeg er fikk jeg på ny kontakt med et menneske i den andre enden som kunne fortelle at jovisst, de hadde koplet ned det gamle abonnementet. Men han kunne ikke se om de hadde koplet opp det nye! Og siden det var såpass sent (20:00) kunne de ikke gjøre noe før i morgen (dvs. idag). Men jeg fikk et referanse nr. og et "rettetidsløfte" (hva nå det måtte være verdt) datert i dag kl.: 20:00. (Pussig sammentreff dette tidspunktet = 24 timer?).

Så nå har jeg ingen internett-forbindelse hjemme og i morgen er det fredag og dersom det ikke blir fikset i dag, er jeg vel ikke på nett igjen før til uka. Og det er som bare f....!

Men det går vel det og. Vi får vente (sic.) og se.

Internett [11:29]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Bløffmakere!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen