Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Pimp My John!     RetroBlogg     Bløffmakere! »
7. Februar 2007  
Dialogens kronprins!

Og så klarte de det igjen, kongehuset. Kronprinsen skulle "beære" dialogprosjektet til den internasjonale studentfestivalen med sitt nærvær og det var kun adgang for spesielt inviterte og pressen. Litt av en "dialog"! Les bare hva Nettavisen skriver om arrangementet:

Flere fotografer fikk bare tatt bilde av kronprins Haakons rygg inne på Nobels Fredssenter grunnet uklarheter mellom arrangører og Slottet. Kronprinsen ivaretar sammen med sin kone kronprinsesse Mette-Marit en rekke representasjonsoppdrag. Det var i anledning dialogprosjektet til den internasjonale studentfestivalen i Trondheim at kronprins Haakon var tilstede.

Prosjektet fokuserer på Afrikas konflikter, og studenter fra ulike land i Afrika som blant annet Sudan, Etiopia, Eritrea og Somalia deltar i dialoggrupper på Røros, men åpningsdagen var lagt til Nobels Fredpris senter i Oslo.

Arrangementet var kun for inviterte gjester og presse. Etter innlegg av blant andre Kjell Magne Bondevik om de globale utfordringene vi står overfor, ventet pressen på å få ta bilder av kronprinsen mens han fikk en omvisning og anledning til å snakke med de utenlandske studentene i etterkant av åpningen.

Pressen fikk beskjed om å bli med dit Kronprinsen og studentene oppholdt seg, men fikk så beskjed om at det ikke var mulig å ta bilder likevel. Pressekorpset ble sendt ned igjen med beskjed om å vente med å ta bilder til Kronprinsen var ferdig.

Så kom kontrabeskjeden; - Slottet har ombestemt seg

Nå kunne fremmøtte jorunalister gå opp igjen, men måtte deles inn i to grupper. Første gruppe kom inn med beskjed om å være diskret og fikk aller nådigst ta bilder i et halvt minutt.

Da neste gruppe skulle sendes inn, fikk de ikke lov til å ta bilder likevel. De ble sendt bort, for så å bli hentet tilbake for å kunne ta noen få bilder de også.

Da Kronprinsen sitt besøk var over stilte han opp på bilde med alle studentene, men hadde ikke tid til å snakke med pressen.

"Hvorfor velger Kronprinsen å stille opp på et arrangement som dette?", spurte Side2.

"Det er ikke lagt opp til noen spørsmål", svarte Kronprinsen og smilte før han gikk ut i snøværet og inn i den ventende bilen.

Hva er det egentlig kongefamilien tror de er her for? Det burde vært en ypperlig anledning til å få omtale for den nevnte festivalen. Og hvorfor invitere pressen når ha ikke gidder å stille opp for dem? Makan!

Nei, det er bare en ting å gjøre. Kvitte seg med hele gjengen og innføre republikk. Jo før, jo heller.

Leve republikken!

Korstog [15:43]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Dialogens kronprins!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen