Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« i....hvafornoe?     RetroBlogg     Vær forsiktig! »
4. Februar 2007  
Gratulerer med dagen!

Mor 1. juledag 2006

Min mor har fødselsdag i dag og selv om man vanligvis ikke røper en kvinnes alder, tror jeg hun tilgir meg når jeg forteller at hun blir 92 år. Det er en anseelig alder, det gitt. Og fremdeles er hun oppegående i alle ordets betydninger og klarer seg selv alene. Det er sannelig imponerende. Jeg håper vi barna har arvet noe av dette!

Senere i dag samles barn, barnebarn og oldebarn for en liten markering av dagen hos min søster. Dette bildet er tatt der 1. juledag 2006.

Gratulerer med dagen!

Personlig [09:57]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Gratulerer med dagen!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen