Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Hvorfor?     RetroBlogg     Joda, jeg er tilbake! »
15. Mars 2007  
Før avreise

Klokken er 10:55 og det er fem og en halv time til flyet til Dublin går! Jostein måtte avlyse p.g.a. dødsfall i konas familie, men det kommer sikkert flere anledninger. Tony, Pål og jeg reiser uansett. Dessverre er jeg blitt noe så inn i ga.....va forkjølet, men jeg håper at det gir seg etterhvert.

Det blir nok dårlig med innlegg her de nærmeste dagene (fram til tirsdag 20. mars), men jeg skal se hva jeg kan få til. Jeg kommer til å ta noen bilder med kameraet på mobilen og legge de ut på Flickr. Du får følge med på Retrospekts forside og se om det dukker opp noen nye bilder der!

Uansett; det skal bli deilig med noen fridager. Så får vi se hva turen bringer!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Før avreise' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen