Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Spiller inn «Sgt. Pepper» på nytt     RetroBlogg     Er mannen gal? »
10. April 2007  
Drømmejobb?

Jeg leser i Dagbladet i dag at kronprinsparet står uten stabssjef og har gjort det i tre måneder nå. Ikke er det noen som vil ha jobben heller. De har forespurt flere kjente profiler fra norsk næringsliv, men alle har takket nei. Og når man ser hva som forventes av stabssjefen, er kanskje ikke det så merkelig. Les bare:

Kronprinsparets stab er i dag på 16 personer. Jobben som stabssjef er så viktig at kronprinsparet ikke vil ansette noen de ikke er helt sikre på vil passe. Både profesjonalitet, kompetanse, personlighet og kjemi er viktige kriterier.

Stabssjefens oppgave er blant annet å tilrettelegge kronprinsparets offisielle og private program og å behandle og vurdere invitasjoner. Vedkommende har dessuten ansvar for budsjettering og rapportering. Drift og hushold på Skaugum er også en del av stabens oppgaver.

Men litt pussig er det jo at når de nå har klart seg uten denne sjefen siden 1. januar i år kan vel ikke jobben være så viktig allikevel? Eller?

Korstog [11:37]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Drømmejobb?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen