Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Norges største Beatles fan!     RetroBlogg     VG-fotograf i verdensklasse »
18. April 2007  
Retropixels

Jeg har bestemt meg for å ta RetroPixler ut fra Retrospekt og la den leve sitt eget liv som selvstendig website, Retropixels. Foreløpig kommer jeg til å poste bildene begge steder, men i løpet av våren vil jeg legge om og bare poste til Retropixels.

Form og fasong er ennå ikke helt fastlagt, men foreløpig kjører jeg med Pixelpost som motor og noen enkle html templates. Pixelpost gjør det mye enklere å laste opp og redigere bilder enn den motoren (Movable Type) som jeg benytter nå.

I tillegg kommer jeg til å kjøre Retropixels på engelsk, da de som er innom RetroPixler i hovedsak kommer fra utlandet. Retropixels har også fått et eget domene; www.retropixels.net.

Ta en titt og gi meg gjerne tilbakemelding via RetroInfo, nederst på siden, eller send meg en mail.

Retrospekt [12:22]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Retropixels' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen