Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Er mannen gal?     RetroBlogg     Norges største Beatles fan! »
15. April 2007  
The Mouse Trap board game

Mouse_Trap.jpgI slutten av 70-årene/begynnelsen av 80-årene var jeg en del turer over til England og måtte alltid ha noe spennende med tilbake til ungene. En gang husker jeg at jeg hadde kjøpt et brettspill som kaltes "The Mouse Trap" som bestod av en rekke attrapper som skulle settes sammen og som inngikk i spillet.

Det begynner å bli noen år siden, "ungene" har for lengst flyttet ut og stiftet egne familier (vel, ikke alle har gjort det da) og spillet var gått i glemmeboken, ihvertfall for meg. Men på en av mine mange "turer" ute på internett, kom jeg over en artikkel i "Make Magazine" om en som skulle lage en replika av dette spillet i full størrelse til en markedsmesse/utstilling lansert av nevnte Make Magazine. Og det brakte en del minner tilbake. Jeg husker det var vanskelig å spille, ungene var kanskje litt for små, men de syntes i hvertfall det var morsomt å sette i gang attrappene!

Kanskje det ligger et eller annet sted fremdeles?

Her er forøvrig en artikkel i Wikipedia om dette spillet.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'The Mouse Trap board game' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen