Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Kommer sikkert, men når?     RetroBlogg     Danskene blåser i røykeloven »
13. August 2007  
Engler, engler og atter engler!

Engel-seerenFørst ville hun ikke snakke om det, men så gjør hun helomvending og lar seg intervjue på NRK om englene hun ser. Jeg skulle sikkert ha sett programmet, men ærlig talt - det får da være grenser for hvor mye tull jeg skal se på TV.

Men andre har sett programmet og Aftenposten skriver at prinsessen sier:

"Jeg har veldig stor forståelse for at mange mennesker har problemer med å fatte dette. Engler finnes i alle religioner og de er budbringere til oss mennesker. Helt siden jeg var liten, har jeg vært nysgjerrig på den delen av meg. Jeg ser engler rundt alle mennesker".

"Jeg har en rolle som prinsesse, og jeg skjønner at mange blir opprørte og provoserte, når jeg beveger meg ut av den rollen".

Hans Geelmuyden, ledende seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden.Kiese, har ikke mye positivt å si om NRK-intervjuet. Jeg håper at han har fått med seg det viktigste, når han i samme avis ytrer følgende:

"Jeg har aldri hørt så mye vrøvl i løpet av 30 minutter i hele mitt liv. Jeg synes det er pinlig at NRK stiller som mikrofonstativ på denne måten, og det er pinlig at kritikerne blir kalt mobbere. Det at hun trekker frem Tore Tønne er grovt. Gjennom denne mobbepåstanden prøver hun å avvise en helt nødvendig debatt", sier Geelmuyden

"Dilemmaet er at prinsessen må få tro på akkurat hva hun vil. Problemet er at hun bruker prinsessetittelen i egen vinnings hensikt. Det er bare en eneste grunn til at hun får selge varene sine på NRK i beste sendetid, og det er at hun er prinsesse. Noen pris for kritisk og undersøkende journalistikk til NRK, blir det vel neppe".

Ja, hva skal man si? Leve republikken?!!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Engler, engler og atter engler!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen