Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Endelig over!     RetroBlogg     Up, up and away... »
11. September 2007  
Ikke helt over ennå

Å nei, så lett slapp vi nok ikke! Etter at stemmene er talt opp her i Oslo viser det seg at Venstre har hatt god framgang og det likte den arrogante fettknoppen Sponheim svært godt. Så godt at han vil at Venstre skal ha ordføreren i Oslo. Som han sier: "Det var vi som vant valget!"

Hallo? Det er vel en del andre på både blå og rød side som har fått atskillige flere stemmer her i Oslo enn Venstre? Og hvem skal Venstre i såfall samarbeide med? De vil hverken samarbeide med Frp eller AP, og uten ett av de to partiene med i bystyret, blir det ikke flertall for hverken ene eller det andre alternativet. Så da blir vel Venstre sittende på gjerdet igjen?

Makan til tufs!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Ikke helt over ennå' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen