Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« I'm back!     RetroBlogg     Bilder fra Liverpool »
23. September 2007  
Kameraet er i hus!

Hver dag (nesten) siden jeg bestilte mitt Canon 40D har jeg sjekket bestillingen og sett den ubekreftede leveransedatoen flytte seg uke etter uke. Sist jeg sjekket var den 21.9.. Dere kan tenke dere min forundring og overraskelse og glede da jeg den 20. fant "hentelappen" til kameraet i posten.

Det ble brakt raskt i hus og "knappe-trykk testet" og i helga ble det testet i "felten", ute på Folkemuseet. Det var en helt annen følelse å bruke dette kameraet enn mitt trofaste 350D. Kamerahuset er en god del større og tyngre og er bedre å holde med mine hender og det kjennes skikkelig solid ut. Det var jo en del småproblemer med innstillinger etc. i begynnelsen, men jeg hadde med bruksanvisningen og fikk løst de fleste problemene der og da. Det var litt uvant plassering av brytere og knapper, men jeg håper det går raskt å venne seg til dette.

Jeg fikk også de to batteriene jeg kjøpte på ebay hjem i postkassa på lørdag, så nå får jeg holde an til batterigrepet til 40D er i handelen. Det tar nok noen uker til.

Jeg har såvidt sjekket bildene og de ser ut til å være minst av samme kvalitet som de mitt "gamle" 350D leverte. Men det var jo også en del av vitsen ved kjøpet at bildene skulle bli bedre, noe jeg håper detalj-granskingen av dem vil avsløre.

Så nå er det bare å følge med, bildene fra det nye kameraet dukker nok opp etterhvert.

Personlig [11:51]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Kameraet er i hus!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen