Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Hvem blir ordfører i Oslo?     RetroBlogg     Er pensjonen reddet likevel? »
31. Oktober 2007  
Dårlig med oppdateringer

Carl I. HagenDet har vært dårlig med oppdateringer på Retrospekt i en periode, det har vært at altfor mye annet som måtte gjøres. Men nå ser det ut til å dabbe av litt, så følg med, det kommer mer etterhvert.

I mellomtiden kommer en av mine "yndlingspolitikere" ut med sine memoarer. Carl I. lanserer i dag boka "Ærlig talt". Den har allerede vært omtalt i alle medie-kanaler, men en lite smakebit kan vi vel ta med her og. Hør bare hva han skriver om seg selv:

"Jeg har ikke gjort noen politiske feilgrep i alle disse årene. Vi har stått for en fornuftig politikk og vært trofast mot den. Jeg er beskrevet som nazist, fascist og andre ting - men har god samvittighet."

(Det hadde sikkert fascistene og nazistene også!)

Eller hva han skriver om kona, Eli:

I boka kommer han med sin versjon av Elis sjalusi overfor Siv Jensen. Sjalusien førte til at Hagen måtte be Siv Jensen ta med seg andre Frp-politikere når de skulle diskutere sammen i Stortinget, for at Eli, som var hans sekretær og rådgiver, ikke skulle få grunn til å mistenke at de hadde et forhold.

Og "Boken er dedikert Eli, som ikke har lest et eneste ord, men sittet «tålmodig og sett på»."

Han gir også noen svært treffende karakteristikker av sine politiske motstandere som det forsåvidt er lett å være enige i:

Jan Petersen er «gørr kjedelig», Inge Lønning «arrogant og påståelig» og Lars Sponheim er «en drittsekk». Tidligere Sp-leder Anne Enger Lahnstein blir omtalt som «tjukk i huet» og han beskriver tidligere Frp-representant Fridtjof Frank Gundersen som egoistisk og selvopptatt. Og så har Bondevik i hele sitt politiske liv vært som en SV-er i kamuflasje.

Ser ut til å være en bok i beste Se og Hør tradisjon, noe som sikkert går rett hjem hos målgruppen: Journalister og Frp'ere.

Velbekomme, boka er på 572 sider.

Og dessuten: Av en eller annen grunn har vi begynt å feire Halloween her hjemme. Så se opp i kveld for små hekser, trollmenn, vampyrer og annet skrømt som dukker opp for å lage faenskap! (Eller var det for å samle inn gotteri?)

Retrospekt [13:23]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Dårlig med oppdateringer' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen