Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Ooops!     RetroBlogg     Ut igjen! »
1. Oktober 2007  
Mye mas, lite tid!

Hurra for meg, jeg har klart å passere 60-års grensen. Det var det ikke mange som trodde jeg klarte! Men sånn er det og sånn blir det!

Har kjøpt meg et Canon 100mm/f2.8 macro objektiv. Har hatt lyst på et slikt lenge, men syntes ikke at jeg hadde råd. Men så kom jeg over et som var brukt (som nytt) og til en god pris. Så da "måtte" jeg ha det. Og gav meg selv det i bursdags-presang!

Ellers går dagene svært fort. Jeg har omtrent ikke fått fotografert et eneste bilde med mitt nye kamera, ei heller fått gjort det jeg skulle med Retrospekt. Jeg har installert Movable Type 4.01 (det CMS'et jeg benytter) på test-siten min. Men 4.01 er så forskjellig fra den forrige versjonen (3.23) jeg bruker her og oppbyggingen av templates (malene til alle sider) er så annerledes, at jeg trenger mye tid for å sette meg inn i hvordan det skal gjøres. Og det kommer til å ta tid. Så det drøyer nok en god stund før det blir en ny versjon av Retrospekt. Dessuten synes jeg også at den nye versjonen er mye tregere enn den gamle. Derfor fortsetter jeg å bruke den gamle inntil videre.

Jeg skal også få litt mer sving på RetroPixels. Jeg kommer etterhvert til å legge den ut som et selvstendig nettsted. Men jeg eksperimenterer fortsatt med løsninger så også det kommer til å ta tid.

Foreløpig må de som ønsker å se bilder bruke Picasa og/eller Flickr (har fikset Liverpool-bildene igjen). Heller ikke her klarer jeg å bestemme meg for hvilken jeg skal bruke. Og kanskje det finnes flere varianter?

Uansett ser det ut til å gå med mye tid til alt dette i høst og vinter, så fritidsproblemer burde jeg ikke få!

Retrospekt [12:59]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Mye mas, lite tid!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen