Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Gratulerer med dagen, Ronny!     RetroBlogg     Noen tips til bedre språkbruk »
21. Mars 2008  
Hold deg inne!

Det er viktig å følge med på værvarslingen. Og noen ganger er det viktigere enn (nesten) alt annet. Spesielt i påsken. Derfor var det med glede jeg kunne lese i Nettavisen (i mangel på papir aviser i påsken - når skal de begynne å lage det?) følgende oppfordring:

Hold deg inne!

Det er fortsatt ingen grunn til å bevege seg ut av påskehyttaheimen. Sjekk påskeværet her.

"Bruk sunn fornuft. Ikke legg de lengste skiturene til langfredag. Hold deg inne eller følg fjellvettregelen; ”Vis respekt for vær og værvarsling”, hvis du skal på tur", råder meteorolog Martin Grønnevet ved Storm til Nettavisen.

Også i dag blir det skikkelig møkkavær i Sør-Norge. Langfredag blir den verste dagen i resten av påskeferien. Både på Østlandet, Sørlandet og i fjellet bli det mye snø, vind, kuling og snøfokk. Det vil føre til dårlig sikt på veiene, og glatt føre.

Med andre ord: "Fint vær ute til å være inne i!" Eller: "Aldri så galt at det ikke er godt for noe!"

Personlig [12:44]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Hold deg inne!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen