Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Spesielt?     RetroBlogg     1. divisjons bunnlag produserer igjen! »
2. Juni 2009  
Offline!

I Madrid klarte jeg det kunststykket å miste(?) eller bli frastjålet(?) mobilen min! Så nå er jeg uten forbindelse til resten av verden. Derfor må dere, hvis dere vil ha tak i meg, benytte enten Facebook eller Twitter eller en av mine mange mailadresser (ja, jeg leser alle): kjellarn@online.no, kjell@retrospekt.net, kjarnesen@gmail.com eller kjell.arnesen@edb.com eller noen av de andre som f.eks. direkte via www.retrospekt.net. Jeg skal også forsøke å kople opp IP-telefonen min igjen. Nummeret er 2255 4114. Merk at denne vil kun være betjent alle dager på kveldstid (19:30 - 23:00) og i helgene (09:00 - 11:30). (Dersom jeg får koplet den opp!) Det går an å prøve ellers også, men jeg garanterer ikke at jeg svarer (uansett når du ringer).

Jeg sender en SMS når jeg er online igjen!

Personlig [19:51]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Offline!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen