Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Hei! Lenge siden sist.     RetroBlogg     Hastighetstest »
1. Juli 2010  
Katastrofe og hjem igjen!

I går klarte jeg kunststykket å slette hele Retrospekt. Alt. Absolutt alt. Og som den modige maur jeg er, hadde jeg selvsagt ingen backup. Backup er for feiginger! Å, som jeg ønsket jeg hadde tatt skikkelig backup. Men heldigvis hadde Livingdot (de som hoster Retrospekt) tatt backup. Og et par små mail og en halvtime senere hadde gutta i Los Angeles sørget for at alt var som før. Heldigvis.

Men nå skal jeg ta backup selv.......

Retrospekt [17:44]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Katastrofe og hjem igjen!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen