Dette er arkiverte innlegg  sortert p堫ategori

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


Alle innlegg i kategorien "Film" 
14. Mai 2007  
En skikkelig overskrift

For de av oss som syntes Star Wars (ihvertfall de første tre filmene - Episode IV, V og VI) var fantastisk bra filmer, husker sikkert heltene fra disse filmene.

Denne overskriften må være en av de bedre!

Via Ben Hammersley'.

Film [13:04]   TrackBack (0)


divider

8. November 2006  
And about bloody time!

Leland PalmerDet tok sannelig sin tid, men nå er den endelig her! Paramount forteller at andre sesong av Twin Peaks kommer i to omganger. De to boksene inneholder de 22 episodene som ble vist på tv, med forbedret lyd- og bildekvalitet. Hver boks består av tre plater, og begge har spilletid på åtte timer og 15 minutter.

Første sesong av kult-tv-serien fra 1989 har lenge vært å få tak i, mens den splitter pine gale andresesongen bare har vært å få tak i på VHS. Grunnen er opphavsrettsstrid.

Nå skal det i sannhetens navn sies at jeg har alle 33 episodene pluss Pilot episoden (europeisk utgave) på VHS, men har ventet på at DVD utgaven skulle bli komplett. Så nå er det bare å se fram til 31. januar 2007.

Dagbladet har mer om dette.

Film [14:27]   TrackBack (0)


divider

22. Februar 2005  
H2G2

I tilfelle det ikke er sagt tidligere: Filmen basert på Douglas Adams' bok "A Hitchhikers Guide to the Galaxy" har USA premiere 29. april. Det ble laget en engelsk TV-serie av boken 1984, men den har såvidt jeg vet aldri vært vist her hjemme. Hvis filmen blir like artig som boken (og serien), har vi noe å se fram til. Douglas Adams døde av et hjerteinfarkt i mai 2001, bare 49 år gammel.

Og husk: Svaret er 42.

Film [11:44]   TrackBack (0)


divider

11. Mars 2003  
Dreamcatcher

Stephen King er mest kjent for sine skrekkhistorier, selv om han også har skrevet annet. Det er de mest bizarre historiene som han forteller med stor innlevelse for oss og sikkert også for seg selv.

En rekke av hans bøker har blitt filmet, og mange av dem er blitt riktig bra. Carrie, The Shining, Christine, Dolores Clayborne for bare ha nevnt noen få.

Og når Dreamcatcher fra 2001 også blitt til film. Den har premiere i USA 21. mars, så når den kommer hit blir vel vanskelig å spå.

Stephen Kings offisielle website. Dreamcatcher Official Web Site

Les (engelsk) om filmen ved å trykke på {mer...} under.

{mer...}
Film [11:30]   


divider


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen