Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Norsk helsevesen i et nøtteskall     RetroBlogg     Freedom fries »
11. Mars 2003  
Dreamcatcher

Stephen King er mest kjent for sine skrekkhistorier, selv om han også har skrevet annet. Det er de mest bizarre historiene som han forteller med stor innlevelse for oss og sikkert også for seg selv.

En rekke av hans bøker har blitt filmet, og mange av dem er blitt riktig bra. Carrie, The Shining, Christine, Dolores Clayborne for bare ha nevnt noen få.

Og når Dreamcatcher fra 2001 også blitt til film. Den har premiere i USA 21. mars, så når den kommer hit blir vel vanskelig å spå.

Stephen Kings offisielle website. Dreamcatcher Official Web Site

Les (engelsk) om filmen ved å trykke på {mer...} under.

Dreamcatcher, the film based on Stephen King's best-selling novel, tells of four young friends who perform a heroic act -- and are changed forever by the uncanny powers they gain in return. Years later the friends, now men, are on a hunting trip in the Maine woods when they are overtaken by a blizzard, a vicious storm in which something much more ominous moves...

Challenged to stop an alien force, the friends must first prevent the slaughter of innocent civilians by a military vigilante, then overcome a threat to the bond between them. In the end, the friends confront an unparalleled horror, with the fate of the world in the balance.

Lawrence Kasdan, whose film credits include Body Heat, The Big Chill, Silverado, Grand Canyon, and French Kiss, will direct. The film will star Morgan Freeman and Tom Sizemore as military officers. Thomas Jane, Jason Lee, Damian Lewis, and Timothy Olyphant will play the four friends, with Donnie Wahlberg as the mysterious figure at the center of their circle.

Film [11:30]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Dreamcatcher' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen