Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Tanker fra Dublin     RetroBlogg     Morro i corporation-en »
26. Februar 2002  
Har vi jobb?

I dag har det vært møte i avdelingen min, og ikke uventet fikk vi beskjed om at de fleste er uten jobb innen utgangen av sommeren. Av de 11 i avdelingen min blir det tre igjen, ikke medregnet meg - jeg er litt "spesiell" som sjefen sa...

I morgen blir det 1:1-m?ed sjefen. Det blir interessant å høre hvva han foreslår for meg. Og jeg har mye å tenke på til i morgen - selv om jeg vet ganske godt hva jeg vil. Det er andre gang på to år jeg "mister" jobben, begynner å bli vant til det nå.

Personlig [15:03]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Har vi jobb?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen