Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Ekte progammerere!     RetroBlogg     Har vi jobb? »
25. Februar 2002  
Tanker fra Dublin

Dette er første forsøk å tilf føre verdifult innhold til Retrospekt. For de som ikke vet det, har jeg bodd i Dublin, Irland i over to år. Uten videre planer om å flytte tilbake til Norge med det første. Om to dager, på onsdag, kommer søsteren min over for å prøve seg på det samme. Det blir muligens ikke i to år, foreløpig blir det frem til april :-). Hun har vært her tre ganger tidligere, og situasjonen hun er i nå gjør at hun har ingenting å tape på å forsøke. Alt av hell og lykke! I starten bor hun hos meg, og hun har store planer forå finne et sted å bo. Det gjelder bare å finne de "riktige" å dele bolig med... :-)

Personlig [21:25]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Tanker fra Dublin' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen