Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Føljetongen fortsetter!     RetroBlogg     Innstramning av TT-kjøring »
17. Mars 2002  
Operert III

Hadde jeg visst hvor vondt det skulle bli etter denne operasjonen hadde jeg aldri gjort det. Men det er for sent å angre nå. Jeg får bare håpe at det blir bedre når stingene og platene i nesa blir fjernet til torsdag.

Ellers går det framover med Margrethe, hun blir heldigvis bedre og bedre for hver dag. Vi får bare håpe at det blir bedre livskvalitet på henne nå spesielt med tanke på våren og sommeren. Men R. har selvsagt hendene fulle med oss begge.

Personlig [20:31]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Operert III' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen