Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Klarer de det?     RetroBlogg     Så er det i gang igjen »
11. November 2002  
Så lenge siden?

I 1968 dimmet jeg fra Marinen 3 måneder før tiden, fordi det ikke var noen spesiell grunn til at jeg skulle være tiden ut ved Sjøforsvarets Stab (som det het den gangen). Jeg fikk meg jobb i gamle Andresens bank, hvor jeg satt og svarte på kontoforespørsler.

Jeg hadde bestemt meg for å begynne i EDB-bransjen, men det var ikke så mange som holdt på den gangen så det var ikke så lett. Men etter 14 dager i Andresens bank fikk jeg tilbud fra Fellesdata om å begynne der. Avgjørelsen var enkel, jeg sluttet i banken og begynte i Fellesdata 11. november 1968! Og selvom jeg har vært ute av selskapet et par ganger, har jeg stort sett tilbrakt hele min yrkesaktive karriere her.

Det er faktisk 34 år siden jeg fikk min første, ordentlige jobb! Det er jo en hel generasjon siden!

Personlig [14:55]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Så lenge siden?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen