Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Det er så vakkert der ute(II)!     RetroBlogg     Så lenge siden? »
11. November 2002  
Klarer de det?

Trykk for større bildeArbeiderpartiets landsmøte som ble avsluttet i helga, var forhåpentligvis det siste vi hører om personstrid og krangel om hvem som skal ha hvilke posisjoner. Siden de vedtok å bare ha en nestleder, slapp de jo også nok en opprivende strid om hvem som skulle ha det andre nestledervervet.

Vi som nærer litt sympati for partiet håper jo nå at det skal finne de fanesakene som gjør partiet stort og mektig igjen. Men hva skulle det være? Fremskrittspartiet har jo tatt mål av seg til å bli det nye arbeiderpartiet og å konkurrere med dem om sakene, kan jo bare føre til nederlag.

Og med den ledelsen Arbeiderpartiet har nå er det vel tvilsomt om de klarer å kjempe mot den karismatiske Carl I. Hagen.

Men vi får se.

Les ellers hva Dagbladet skriver om landsmøtet her og her.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Klarer de det?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen