Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« God Jul!     RetroBlogg     Gode forsetter for 2003 »
29. Desember 2002  
Snart nytt år

Nå nærmer tiden seg igjen for et nytt årsskifte. Og alle de (vi?) som har dårlig samvittighet for ett eller annet bestemmer seg (oss?) som vanlig for å forbedre seg (oss?) i det nye året.

Så får vi nå se om det blir nyttårsforsetter eller nyttårsfortsetter!

En ting er ihvertfall sikkert: Om jeg bestemmer meg for noe eller ikke blir en sak mellom meg og min samvittighet! Om det blir noen gode forsetter eller ei blir det taust om! Ingen skal få lov til å komme i ettertid å si at jeg har en svak viljestyrke og en elendig stayerevne.

Personlig [17:55]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Snart nytt år' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen