Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Snart nytt år     RetroBlogg     Godt Nytt År »
30. Desember 2002  
Gode forsetter for 2003

fyrverk.jpgNoen av oss hadde et forferderlig 2002. Bare på min arbeidsplass har det vært to runder med oppsigelser av ansatte i år. Jeg føler med alle de som går inn i det nye året uten jobb. Det må vel være noe av det verste som kan skje.

Det er vel ganske naturlig at når man går inn i et nytt år, så håper man at det nye året skal bli bedre enn det gamle. Jeg har mange ønsker for det nye året. Nyttårsforsetter også. Men de blir vel like vanskelige å gjennomføre som tidligere tiders, spesielt der hvor en er avhengig av andre.

Men det finnes heldigvis ting man kan gjøre noe med selv. Hvis du vil ha noen nyttårsforsetter, men mangler fantasi til å finne ut hva du egentlig bør gjøre annerledes til neste år, kan du sjekke ut Startsidens "52 Ting Du Må Gjøre i 2003".

Jeg håper bare at du allerede gjennomfører nr. 26! Ellers er nr. 52 det beste rådet jeg kan gi deg!

Underholdning [14:09]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Gode forsetter for 2003' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen