Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Gode forsetter for 2003     RetroBlogg     Back to work! »
1. Januar 2003  
Godt Nytt År

Godt nytt år og takk for det gamle! Selv om det egentlig er tullete å inbille seg at det å åg fra et år til et nytt er et skille. Ikke bare i tid men også i ord og gjerninger. La gå at det bare er et rituale, men mange benytter anledningen ved overgangen til det nye året til å legge hendelser og vaner bak seg og starte med nye og friske kort.

2002 ble for meg mitt "annus horribilis" som dronning Elisabeth av Storbrittania bruker å si når alt har gått galt i året. Nå har ikke alt gått galt for meg, men det viktigste jeg hadde og det jeg satte aller mest pris på gjorde. Så derfor har jeg faktisk satt meg en del mål i det nye året, så får vi se hva jeg klarer å få til. Ikke alt skal startes umiddelbart, men tas litt etterhvert avhengig av tid, økonomi, sesong o.l.. Men alt skal gjennomføres, det lover jeg!

Den som ikke satser 100%, får heller ikke 100% igjen!

Så til alle sammen: Godt nytt år med nye innsatser og (forhåpentligvis) nye gevinster!

Personlig [16:37]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Godt Nytt År' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen