Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Kaos-landet     RetroBlogg     Puuuuhh!!! »
7. Januar 2003  
Frifinnelse!

Trykk for st?bildeSå ble han altså frikjent, nerden som klarte å komme forbi sperren som filmselskapene har lagt inn på DVD platene slik at vi ikke skal kunne kopiere dem. En seier som vel kanskje blir anket for å teste det ut for en høyere rett.

Enhver burde ha anledning til å kunne kopiere lovlig kjøpte DVD'er (og CD'er) til eget bruk. Vi får nå håpe at noen tar tak i de nye CD'ene, med sperre som hindrer dem i å bli spilt på en PC, og fikser det også. Det er klart vi må få lov til å spille CD'er på PC'en!

Media [10:02]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Frifinnelse!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen